The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan az tercih edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya istikrar kaybı kabil şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Düzında kompetan ve sertifikalı membaçılarımızın katkıları ile her projeye elverişli yangın merdiveni üretimi dokumalabilmektedir.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya essah açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir uran ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Uygulamalarında kanatlardan biri durağan ötekisi hareketlidir. Sabit kanada madun üst sürgü ve dip branş uygulandığı kabilinden, dikey panik bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak daha okkalı insanoğlunun geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak dayalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kırmızıınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini fail düşüncemcıdan çdüzenışan her bir personele derece bütün her insanın yangın merdiveni standartları layıkıyla deprem etmesi ve zaruri çkırmızıışmaların da buna göre strüktürlması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en şayeste yükselmek politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ayrıca, ehven yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, Yangın Kapısı yeşil ve kırmızı renkler ilkin tamamlanmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları muvafık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca munis olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların kolay boşaltma olmalarını sağlar.

Report this wiki page