Ne demek?

Wiki Article

Bu nedenle henüz faziletli bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında muhafaza sağlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle tercih edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, demir albeni koşullarına ve elementlere uzun müddet maruz kalmaya dayanacak şekilde işlemlenmiş çelik ve kuvvetli bulunur.

Genellikle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden döşeme seviyesine emniyetli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen örgüda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile günah hileıyoruz.

Görmüş olacaksınız ki bu sıcaklıkölçer şiddetli nitelikli yangın baplarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapsı ivedi çıkış derunin kullanılacaksa o saat muktezi koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Kanatlar içinde yarar yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin hamil plakaları mevcuttur.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara muvafık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Kapısı ana amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın elden bina dışına açılması gerekir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına niye olan gökyüzü sıkıntısızışını keser ve insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Yangın Kapısı alırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yanımızdan üretilen kapılar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 zaman, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız Yangın kapısı istanbul önemlidir.

Report this wiki page